Image

t is hoe caravan movers waren bedoeld

Purpleline Quattro®
Image
Purpleline Quattro® caravan mover heeft een unieke twin roller vormgeving die verbeterde prestaties biedt

Quattro® is krachtiger en efficiënter dan de vorige generatie van verhuizers, maar ook lichter en waterdicht. De Purpleline Quattro zullen beschikbaar zijn in beide versies van de handmatige en automatische betrokkenheid. De nieuwe Verhuizer ontwerp is gericht op het vergroten van de kracht en efficiëntie terwijl er een afname van gewicht. Purpleline heeft een nieuwe innovatieve twin roller ontwerp dat verbetert efficiëntie en grip.

Kracht 
De nieuwe Quattro heeft een veilige werklast van 2.500 kg met een twee-motor-systeem. De macht wordt geleverd via aangepaste ontworpen gearing een alle nieuwe unieke dubbele wielen systeem. Deze roller configuratie op elke motor biedt grotere tractie tegen de caravan banden.

Efficiëntie
Het ontwerp van de roller unieke twin betekent dat er geen vervorming van de rollen in contact komt met de band. Dit betekent minder weerstand op interne versnellingen. De efficiëntie wordt verder geholpen door een versnellingsbak olie gevuld. Dit alles klopt aan een lagere huidige draw, wat betekent dat veel minder afvoer op de batterij van uw vrije tijd.

Lichter
Het nieuwe ontwerp van de Purpleline Quattro betekent dat alle overtollig materiaal is verwijderd. De Quattro levert gewichtsbesparingen in de versnellingsbak, het kader en de rollen. Lager gewicht betekent dat kunt u de meeste van uw lading. Prijs en beschikbaarheid worden binnenkort aangekondigd
Image
DesignationQuattro®
Operationele spanning12 Volt DC
Gemiddelde stroomverbruikTBA
Max. StroomTBA
Consumptie-
GewichtTBA
Veilige werklast (SWL)2,500kg (twee moters)
toelaatbaar Totaal gewicht op 20% verloop-
Min breedte (caravan / trailer)TBA
Maximale breedteTBA
Krachtbron(caravan vrijetijdsbatterij) 12V 110Ah aanbevolen
Garantie5 jaar garantie
Het gemakkelijke leven werd net een klein beetje eenvoudiger. Quattro® is krachtiger en toch efficiënter dan andere toonaangevende merken; evenals lichter en IP-waterbestendig


Image
Ongeëvenaarde prestaties Neem het niet gewoon van ons aan, de statistieken spreken voor zich. De nieuwe Quattro Caravan Mover is van de grond af ontworpen om de beste op de markt te zijn.
Image

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.