Image
Image
De nieuwe revolutionaire e-go PLUG & PLAY afneembare afstandsbediening caravan mover. Met onze gloednieuwe gepatenteerde ontwerp hebben wij montage en het bezit van een caravan mover echt eenvoudig. Geen behoefte om te snijden gaten voor kabels of verliezen van de opslagruimte voor accu's en elektronica. Gewoon hechten de dwarsbalk en dan bent u vrij om te hechten uw motoren en draagbare aggregaat slechts wanneer u nodig hebt om de Verhuizer-systeem te gebruiken.

De e-go PLUG en PLAY maakt gebruik van twee afneembare motoren die u slechts hoeft te koppelen wanneer u wilt verplaatsen van uw caravan of aanhanger. Eenmaal is toegevoegd het aggregaat geval, waarin een moederbord Quattro® elektronica en een batterij geschikt voor het aandrijven van de motor verhuizers is aangesloten op de verhuizers en u bent klaar om te gaan. Dit betekent dat u hoeft niet te reizen met uw motor verhuizers geschakelde, vooral handig als u slechte bodemvrijheid hebt.

Ontworpen in de UK innovatiecentrum betekent dit slimme systeem dat de installatie vereist geen boren wat betekent geen schade of garantie problemen met uw caravan of aanhangwagen. Slechts 8kg worden bewaard op uw caravan of aanhangwagen wanneer u geen gebruikmaakt van de Verhuizer van de motor. Het is snel en eenvoudig te monteren, zo veel zodat de meest competente DIY-ers past het zelf en bevat een pak van de batterij.

De e-go PLUG & PLAY gebruikt Quattro® technologie. Deze intelligente modulaire systeem, voorzien van soft start, kan elk model in het bereik van de e-go moet worden gebruikt op single, twin en AWD installaties. Het systeem laat zelfs retro-fit upgrades, wat betekent dat een twin-systeem kan

Documentatie

Image

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.