E-go Titanium

Lichtgewicht caravan mover, precisie ontworpen om te worden sterk, betrouwbaar, intelligent en maximaal 28% lichter dan andere topmerken

De nieuwe e-go TITANIUM is een top van de reeks afstandsbediening caravan motor verhuizer expert engineering met intelligente elektrische technologie combineren om één te creëren van de beste verhuizers op de markt vandaag.

De e-go TITANIUM werd ontworpen in paarse lijn UK Innovation centre. Het is ontworpen met slechts één ding in gedachten; het opslaan van gewicht. Onze ontwerpers hebben elke gelegenheid om gewicht, met inbegrip van holle gegoten aluminium rollen, een op maat gemaakte dwarsbalk en een lichtgewicht legering lichaam, wat betekent dat de TITANIUMweighs van de e-go in slechts 23 kg per twee motoren te verminderen genomen.

De e-go TITANIUM is rigoureus getest om ervoor te zorgen dat deze gewichtsbesparing geen gevaar de bouwkwaliteit, sterkte, duurzaamheid of gebruiksgemak van de verhuizer. Zelfs met al deze gewichtsbesparing omvat de e-go TITANIUM nog steeds dubbele wiel betrokkenheid, wat betekent dat deze motor Verhuizer van de handmatige betrokkenheid aan beide zijden van de caravan of aanhanger volledig kan worden betrokken. Dit alles leidt tot een gewichtsbesparing van 9,5 kg op onze vorige model, en meer dan 10kg op verhuizers van andere vooraanstaande merken; dat is maximaal 10% van uw persoonlijke lading. Hiermee kunt u om meer van de dingen die je echt nodig voor uw vakantie hebt.

De e-go TITANIUM gebruikt Quattro® technologie. Deze intelligente modulaire systeem, voorzien van soft start, kan elk model in het bereik van de e-go moet worden gebruikt op single, twin en AWD installaties. Het systeem maakt zelfs retro-fit upgrades, wat betekent dat een twin-systeem kan worden opgewaardeerd tot vierwielaandrijving op elk gewenst moment. Deze slimme technologie geeft
Image
Image
ProductEGO400
Spanning12V DC
AVG stroom verbruik25 Amps
Max stroom verbruik76 Amps
Gewicht (2 Motor)23kg
Gecombineerde gewicht (inc montage kit enz.)ONGEVEER 35Kg
Speed12cm per second
Veilig werken Load (SWL)2250kg (2 Motor) / 3500kg (4 Motor)
Min. breedte (Caravan/aanhanger)1800mm
Maximale breedte (Caravan/aanhanger)2500mm
Stroombron (vrijetijdsbatterij)12V (Min 85Ah - rec 110Ah)
Betrokkenheid methodeEnkele Lever4
Dual wiel EngagementJA

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.